Header First

This is a debugging block

Header Second

This is a debugging block

Preface First

This is a debugging block

Preface Second

This is a debugging block

Preface Third

This is a debugging block

Container voor het afvoeren van steenpuin

Content

This is a debugging block

Op zoek naar een container voor het verzamelen en afvoeren van steenpuin?

Een verbouwingswerk of een bouwproject in het vooruitzicht. Als u een container zoekt voor het verzamelen en afvoeren van het steenpuin, dan schakelt u best JM Containers in. Voor één heldere totaalprijs die u vooraf krijgt, geniet u een all-in service zonder verdere verrassingen. U krijgt de container voor het steenpuin maar liefst tien dagen gratis ter beschikking. Nadien betaalt u een kleine dagprijs.

Iedereen is bij JM Containers welkom voor het huren van een container voor steenpuin. Onder onze klanten tellen wij zowel particulieren die eenmalig een container nodig hebben als algemene bouwaannemers die permanent een container huren voor het afvoeren van steenpuin en ander bouwafval. Elke klant mag rekenen op de beste prijzen en een topservice.

Voor welk volume steenpuin hebt u een container nodig?

Voor elk volume hebben wij de oplossing van één of meerdere containers. Onze containers variëren in volume van 10, 12, 20, 25 tot 40m³. Afhankelijk van uw behoeftes bieden wij verschillende containertypes aan, steeds in onberispelijke staat: open containers, gesloten containers, rolcontainers of containers op maat.

Alles in goede handen!

Wanneer u ons inschakelt voor het huren van een container om steenpuin af te voeren, dan is meteen alles geregeld. Wij leveren de container op het juiste tijdstip op de afgesproken plaats. Vervolgens vult u de container, waarna wij op de afgesproken dag de gevulde container meenemen. Wij beschikken over de nodige vergunningen om het steenpuin correct af te voeren en te verwerken.

Hebt u dringend een container nodig?

Dankzij onze schaalgrootte met meer dan honderd containers en ruime transportmogelijkheden, kunnen wij zeer kort op de bal spelen. Hebt u dringend een container nodig? Aarzel niet en contacteer ons, wij doen het nodige. Zelfs leveringen op dezelfde dag, als het moet en praktisch kan.

Contacteer ons en vraag uw prijs!

Telefoon naar 0490 45 89 73 of mail naar info@jmcontainers.be voor een vrijblijvende prijsofferte of een reservatie.

Postscript First

This is a debugging block

Postscript Second

This is a debugging block

Postscript Third

This is a debugging block

Postscript Fourth

This is a debugging block