Header First

This is a debugging block

Header Second

This is a debugging block

Preface First

This is a debugging block

Preface Second

This is a debugging block

Preface Third

This is a debugging block

Container nodig in Antwerpen?

Content

This is a debugging block

Een container huren in de regio Antwerpen?

Voor het huren van een container in de regio Antwerpen moet u vast en zeker JM Containers contacteren. Wij verzekeren u van de scherpste prijzen, zonder verdere vervelende verrassingen. Bovendien zijn onze prijzen all-in. Dit betekent: inclusief transport en het verwerken van het afval. Bovendien mag de container tien dagen gratis blijven staan. Nadien rekenen we slechts een minieme dagprijs aan. Wilt u meteen een prijs weten voor een container in de regio Antwerpen? Bel 0490 45 89 73 of mail naar info@jmcontainers.be en we geven u meteen een heldere totaalprijs.

Vanuit onze thuisbasis in Berlaar (nabij Lier) zijn we uiterst centraal gelegen om de volledige regio Antwerpen van een container te voorzien. Ons klantenbestand bestaat eerst en vooral uit particulieren uit de regio Antwerpen die een container wensen voor een verbouwingsopdracht of tuinaanleg. Daarnaast doen ook tal van bedrijven uit Antwerpen op ons beroep voor een container op frequente of zelfs permanente basis. Wij hebben verschillende vaste afvalcontracten.

Types afvalcontainers

Onze klanten uit Antwerpen hebben voor hun container de keuze uit drie verschillende types containers (open containers, gesloten containers of rolcontainers). Daarnaast bieden we de optie aan van een container op maat. In dat laatste geval rusten we de container naar wens uit met een trapconstructie of laadplatform. Open containers voorzien we op vraag van een afdekzeil. Voor elke opdracht klein of groot bieden we een container met het gepaste volume: 10, 12, 20, 25 of 40m³.

Vertrouw op onze totaalservice

Als klant uit de regio Antwerpen mag u voor uw container rekenen op service all-in. Dit betekent: alle transporten volgens afspraak en een correcte verwerking van het afgevoerde afval.

Oplossing voor elke afvalsoort

Onze containerservice geldt voor een lange lijst van afvalsoorten: steen en betonpuin, gemengd bouw- en sloopafval, grond gemengd met steen en beton, houtafval, snoei-  en groenafval, papier en karton, roofing, glas, plasticfolie, grof huishoudelijk huisvuil, autobanden, gemengd bedrijfsafval, asbestafval (golfplaten/leien..), cellenbeton (itong), metaal, alle soorten verpakkingen (Bijvoorbeeld: harde plastiek, PVC,…),…

Dringend een container nodig in Antwerpen?

Ook als het snel moet gaan, bieden wij een oplossing. Vandaag afgesproken, mogelijk nog vandaag of zeker morgen geregeld. Bel voor uw totaalprijs naar 0490 45 89 73 of mail info@jmcontainers.be.

Postscript First

This is a debugging block

Postscript Second

This is a debugging block

Postscript Third

This is a debugging block

Postscript Fourth

This is a debugging block