Header First

This is a debugging block

Header Second

This is a debugging block

Preface First

This is a debugging block

Preface Second

This is a debugging block

Preface Third

This is a debugging block

Container nodig voor gemengd afval?

Content

This is a debugging block

Een container nodig voor gemengd afval?

Zoekt u een containerbedrijf om een container te huren voor gemengd afval? Kies voor JM Containers. Wij garanderen de scherpste prijzen voor een all-in service. Eén telefoontje of mail en u weet exact hoeveel de container voor gemengd afval u kost. Deze prijs is inclusief de kosten voor de huur van de container voor tien dagen, het verwerken van het gemengd afval en het transport van de container. Contacteer ons via 0490 45 89 73 of mail naar info@jmcontainers.be.

Zowel particulieren die eenmalig een container nodig hebben voor de afvoer van gemengd afval als bedrijven met permanente of zelfs frequente opdrachten, genieten van dezelfde topservice.

Container voor elk volume gemengd afval is mogelijk

Op vlak van volume bieden wij u een brede waaier van containertypes zodat u de keuze krijgt uit containers van deze formaten: 10, 12, 20, 25 of 40m³. Concreet gaat het zowel om open containers, gesloten containers als rolcontainers. Daarnaast kunnen we ook een afvalcontainer op maat leveren, bijvoorbeeld met een trap of laadplatform.

Een service all-in

Wanneer u in zee gaat met JM Containers, dan kiest u voor een all-in service.

  1. Op het afgesproken tijdstip transporteren wij de container naar de aangeduide locatie. Wanneer de container voor het gemengd afval op de openbare weg moet staan, voorzien wij de juiste veiligheidssignalisatie. Wel staat u in voor het aanvragen van de juiste vergunningen.
  2. De container blijft gratis tien dagen staan. Nadien rekenen we per dag extra een kleine meerkost aan. Dit geeft u ruim de tijd om de container te vullen met het gemengd afval.
  3. Wanneer de container maximum tot aan de rand is gevuld, halen we deze weer op.
  4. Wij voeren het gemengd afval en de container af en zorgen voor een correcte verwerking. 

Container voor alle soorten gemengd afval

Voor alle types niet-vervuild gemengd afval bieden wij een container aan: steen en betonpuin, bouw- en sloopafval, grond gemengd met steen en beton, grof huishoudelijk huisvuil, gemengd bedrijfsafval,…

Ook wanneer het dringt

Ook als u bijzonder snel een container nodig heeft, helpen wij u uit de nood. Contacteer ons meteen via 0490 45 89 73 of mail naar info@jmcontainers.be. Wij regelen het nodige.

Postscript First

This is a debugging block

Postscript Second

This is a debugging block

Postscript Third

This is a debugging block

Postscript Fourth

This is a debugging block