Header First

This is a debugging block

Header Second

This is a debugging block

Preface First

This is a debugging block

Preface Second

This is a debugging block

Preface Third

This is a debugging block

Container huren voor bouwafval?

Content

This is a debugging block

Wilt u een container huren voor bouwafval?

Een container huren om uw bouwafval te verzamelen en te laten afvoeren? Kies dan voor de all-in service van JM Containers uit Berlaar, nabij Lier. U krijgt vooraf een heldere totaalprijs, zonder verdere verrassingen. De prijs voor het huren van een container voor bouwafval is inclusief de kosten voor het verwerken en afvoeren van het bouwpuin. Bovendien betaalt u de eerste tien dagen geen extra plaatsingskost.

Een container huren voor bouwafval gebeurt bij JM Containers zowel door particulieren als professionele aannemers. Elke klant mag rekenen op dezelfde topservice en scherpe prijzen. Wij verhuren zowel eenmalig als op regelmatige basis.

Container huren voor elk volume bouwafval

Voor elk volume van bouwafval kunt u bij ons de juiste container huren. Wij hebben containers van 10, 12, 20, 25 of 40m³. Wij bieden zowel open als gesloten containers, alsook rolcontainers aan.

Alle zorgen op ons

U hoeft alleen de container te vullen, wij regelen de rest. Allereerst plaatsen wij de container op het afgesproken moment op de afgesproken plaats. Wanneer de container op de openbare weg komt te staan, regelt u vooraf de nodige vergunningen. Wij zorgen er voor dat de container van de nodige veiligheidssignalisatie wordt voorzien.

Nadat u de container heeft opgevuld met het bouwafval, halen we deze opnieuw op en voeren we het bouwafval correct af. Wij hebben hiervoor alle nodige vergunningen en erkenningen in huis.

Container huren voor alle soorten bouwafval

Voor elk type van bouwafval hebben wij een oplossing in huis: gemengd bouw- en sloopafval, steen en betonpuin, grond gemengd met steen en beton, asbeltafval (golfplaten en leien), cellenbeton, metaalafval,…

Moet het snel gaan?

Geen probleem. Vandaag besteld, uiterlijk morgen geplaatst.

Contacteer ons!

Contacteer ons via 0490 45 89 73 of mail naar info@jmcontainers.be. U krijgt meteen een heldere totaalprijs, zonder verdere verassingen.

Postscript First

This is a debugging block

Postscript Second

This is a debugging block

Postscript Third

This is a debugging block

Postscript Fourth

This is a debugging block