Header First

This is a debugging block

Header Second

This is a debugging block

Preface First

This is a debugging block

Preface Second

This is a debugging block

Preface Third

This is a debugging block

Container huren voor groenafval

Content

This is a debugging block

Een container huren voor uw groenafval?

JM Containers uit Berlaar (nabij Lier) garandeert een volledige service voor het huren van een container voor groenafval. U geniet van een scherpe totaalprijs voor het huren van de container en het afvoeren van het groenafval. Ook alle transport is voorzien. Wilt een prijs weten voor uw opdracht? Aarzel niet en bel ons op 0490 45 89 73 of mail naar info@jmcontainers.be. U krijgt meteen een prijsvoorstel.

Heel veel particulieren huren bij ons eenmalig een container voor hun groenafval. Daarnaast werken we nauw samen met professionele tuinbedrijven die op regelmatige of permanente basis een beroep doen op onze diensten. Elke klant mag daarbij rekenen op een topservice. 

Container huren voor elk volume van groenafval

Voor elk volume van groenafval kunt u bij ons een container huren: 10, 12, 20, 25 of 40m³. Ook op het vlak van containertypes hebben we, afhankelijk van uw behoeftes, verschillende mogelijkheden: open containers, gesloten containers als rolcontainers. Ook een afvalcontainer op maat, bijvoorbeeld met een trap of laadplatform, behoort tot de mogelijkheden.

Wij regelen alles

Wanneer u kiest voor JM Containers dan hoeft u zich van niets iets aan te trekken. Wij leveren op het afgesproken tijdstip de container af waar u maar wilt. Voor een plaatsing op de openbare weg voorziet u de nodige vergunningen via de stad of gemeente, wij rusten de container uit met de wettelijke veiligheidssignalisatie. De container mag tien dagen blijven staan zonder meerkost. Nadien betaalt u een kleine dagprijs extra. Op het afgesproken moment halen we tijdens het huren de container met het groenafval op en voeren we alles correct af.

Container huren voor alle groenafval

U kunt bij ons een container huren voor alle soorten groenafval, waaronder tuin- en snoeiafval.

Moet het snel gaan?

Onze aanpak kenmerkt zich niet alleen door een kwaliteitsservice met respect voor de gemaakte afspraken. Ook als het snel moet gaan, kunt u altijd op ons rekenen.

Bel naar 0490 45 89 73 of mail naar info@jmcontainers.be. U krijgt meteen een prijs. Vandaag beslist, vandaag of morgen al geleverd. Wij beschikken over meer dan honderd containers zodat we u altijd snel uit de nood kunnen helpen.

Postscript First

This is a debugging block

Postscript Second

This is a debugging block

Postscript Third

This is a debugging block

Postscript Fourth

This is a debugging block