Header First

This is a debugging block

Header Second

This is a debugging block

Preface First

This is a debugging block

Preface Second

This is a debugging block

Preface Third

This is a debugging block

Container huren voor tuinafval

Content

This is a debugging block

Wilt u een container huren voor uw tuinafval?

Hebt u tuinafval en wilt u een container huren voor een correcte afvoer? Schakel dan containerbedrijf JM Containers uit Berlaar (nabij Lier) in. Wij garanderen een volledige service aan de scherpste prijzen. Zo krijgt u na een telefoontje naar 0490 45 89 73  of mail (info@jmcontainers.be) meteen een totaalprijs zonder verdere verrassingen.

Naast particulieren die een beroep op ons doen voor het huren van een container voor tuinafval, werken we op vaste basis samen met tuinbedrijven. Professionele klanten met weerkerende opdrachten bieden we interessante afvalcontracten. Elke klant mag rekenen op dezelfde kwaliteitsservice.

Voor elk volume van tuinafval een container huren

We beschikken over containers met verschillende volumes die u kunt huren voor tuinafval. De volumes van onze containers variëren van 10, 12, 20, 25 of 40m³. Daarnaast bieden we verschillende containertypes aan: gesloten containers, open containers en rolcontainers. Ook een afvalcontainer op maat, bijvoorbeeld met een trap of laadplatform, behoort tot de mogelijkheden. Voor een open container kunnen we op verzoek een afdekzeil voorzien.

Laat alles aan ons over

Wanneer u op ons rekent voor het huren van een container voor tuinafval, dan mag u rekenen op een totaalservice. Wij plaatsen op het juiste moment de container op de besproken plaats. Als de container op de openbare weg komt te staan, vraagt u vooraf bij de stad of gemeente de nodige vergunningen aan. Wij voorzien de container van de vereiste veiligheidssignalisatie. Bij het huren van een container voor tuinafval hoort een gratis plaatsing van tien dagen. Nadien rekenen we een kleine dagprijs aan. Container vol? Dan komen wij langs voor de afvoer en een correcte verwerking.

Container huren voor alle soorten tuinafval

Wij bieden een oplossing voor het huren van een container voor alle types van tuinafval.

Nood aan snelle service?

Wilt u dringend een container huren voor de afvoer van tuinafval. Geen probleem, bel naar 0490 45 89 73 of mail naar info@jmcontainers.be. Wij geven meteen een heldere totaalprijs. Na een snelle beslissing kunnen wij de container vandaag of morgen plaatsen.

Postscript First

This is a debugging block

Postscript Second

This is a debugging block

Postscript Third

This is a debugging block

Postscript Fourth

This is a debugging block