Header First

This is a debugging block

Header Second

This is a debugging block

Preface First

This is a debugging block

Preface Second

This is a debugging block

Preface Third

This is a debugging block

Container nodig in Kessel

Content

This is a debugging block

Nood aan een container in Kessel?

Nood aan een container in Kessel? Dat treft, want JM Containers biedt vanuit het nabijgelegen Berlaar een kwaliteitsvolle totaalservice zonder vervelende verrassingen. Allereerst mag u rekenen op onze scherpe all-in prijs. Onze tarieven omvat alles voor het plaatsen en ophalen van de container en het verdere verwerken van het opgehaalde afval. U krijgt de container tien dagen gratis. Nadien geldt een minimale dagprijs. Vraag uw prijs via 0490 45 89 73 of mail naar info@jmcontainers.be.

Vanuit onze vestiging in Berlaar kunnen we uiterst scherpe prijzen aanbieden voor het verhuren van een container in Kessel.

Particulieren én bedrijven

Onze service voor het verhuren van een container in de regio Kessel geldt zowel voor particulieren als bedrijven.

  • Particulieren hebben sporadisch nood aan een container wanneer ze verbouwingswerken uitvoeren, een grote opruimactie organiseren of werken in de tuin uitvoeren. Eén telefoontje en de container staat voor de deur. 
  • Bedrijven uit Kessel huren een container op regelmatige of soms zelfs permanente basis, al dan niet vastgelegd in een afvalcontract. Alle soorten bedrijven zijn welkom: aannemers, tuinaanlegbedrijven, productieondernemingen, verpakkingsbedrijven, drukkerijen,…

Kies uw type container

Afhankelijk van uw behoeftes bieden wij u de keuze tussen open containers, gesloten containers of rolcontainers. Wanneer gewenst maken we een container op maat met bijvoorbeeld een trapconstructie of laadplatform. Voor onze open containers kunt u een afdekzeil gebruiken dat we meeleveren. Wij beschikken over een honderdtal containers met verschillende volumes: 10, 12, 20, 25 of 40m³.

Snelheid én kwaliteit

Onze grote sterktes situeren zich op de vlakken snelheid én kwaliteit. Zeker in het nabijgelegen Kessel kunnen we uw container supersnel leveren, mogelijk zelfs nog de dag van de bestelling als dit nodig blijkt. Onze kwaliteit komt tot uiting in de containers die stuk voor stuk in een onberispelijke staat verkeren. Daarnaast hechten we bijzonder veel belang aan het respecteren van afspraken voor het plaatsen of afvoeren van de container. Het opgehaalde afval verwerken we conform onze milieuvergunning.

Alle afvalsoorten mogelijk

Noem een afvalsoort en wij kunnen het afvoeren en verwerken. Dit gaat van gemengd huishoudelijk afval over bouwafval, tuinafval, papier en karton en alle denkbare verpakkingsmaterialen.

Huur een container vanuit Kessel

Huur vanuit Kessel een container uit de buurt. Bel voor de scherpste prijs naar 0490 45 89 73 of mail info@jmcontainers.be.

 

Postscript First

This is a debugging block

Postscript Second

This is a debugging block

Postscript Third

This is a debugging block

Postscript Fourth

This is a debugging block