Header First

This is a debugging block

Header Second

This is a debugging block

Preface First

This is a debugging block

Preface Second

This is a debugging block

Preface Third

This is a debugging block

Container nodig in de regio Mechelen

Content

This is a debugging block

Wenst u een container in de regio Mechelen?

JM Container biedt een kwaliteitsvolle totaalservice voor het plaatsen en ophalen van uw gehuurde container in de regio Mechelen. U mag rekenen op de scherpste prijzen, zonder vervelende verrassingen achteraf. De prijs die u vooraf krijgt, is all-in. U mag daarbij de container tien dagen gratis houden. Nadien verrekenen we een minieme dagprijs. Onze prijzen gelden voor het plaatsen en afvoeren van de container inclusief de verwerking van het afval.

De vestiging van JM Containers ligt in Berlaar. Hierdoor zijn we uitstekend gelegen om de volledige regio Mechelen van een container te voorzien aan de beste prijzen.

  • Zo vertrouwen talrijke particulieren uit Mechelen en omstreken op ons voor een container wanneer ze verbouwings- of tuinwerken uitvoeren. Wij verlossen hen eenvoudig van het verzamelde afval.
  • Daarnaast werken we nauw samen met tal van bedrijven uit de regio Mechelen. Onze container service verloopt op regelmatig of permanente basis. We werken zowel voor algemene aannemers, tuinaannemers als productiebedrijven.

Welke soort container hebt u nodig?

De klanten uit Mechelen mogen voor hun container vrij kiezen uit drie types: open containers, gesloten containers of rolcontainers. Bij specifieke behoeftes kunnen we in eigen huis een container op maat maken. Een trapconstructie of laadplatform behoort dan bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Wanneer gewenst leveren we bij onze open containers een afdekzeil om te vermijden dat het afval wegwaait. Wij beschikken over meer dan honderd containers, netjes verdeeld over verschillende volumes: 10, 12, 20, 25 of 40m³.

Onze troef? Een snelle totaalservice

Elke klant uit de regio Mechelen mag voor zijn of haar container rekenen op een totaalservice. Wij komen stipt onze afspraken na voor het plaatsen of weghalen voor de container. Het afval verwerken we correct, volledig conform onze milieuvergunningen. Ook wanneer u dringend een container nodig heeft, helpen we u graag snel uit de nood.

Containerservice voor elke afvalsoort

U kunt op ons rekenen voor een uiteenlopend aantal afvalsoorten: snoei-  en groenafval, glas, plasticfolie, papier en karton, roofing, steen en betonpuin, gemengd bouw- en sloopafval, grond gemengd met steen en beton, houtafval, grof huishoudelijk vuil, autobanden, gemengd bedrijfsafval, alle soorten verpakkingen (Bijvoorbeeld: harde plastiek, PVC,…), asbestafval (golfplaten/leien..), cellenbeton (itong), metaal,…

Nood aan een container in de regio Mechelen?

Stop met zoeken en bel naar 0490 45 89 73 of mail info@jmcontainers.be. U krijgt meteen aan de telefoon of per mail onze beste prijs!

 

Postscript First

This is a debugging block

Postscript Second

This is a debugging block

Postscript Third

This is a debugging block

Postscript Fourth

This is a debugging block