Header First

This is a debugging block

Header Second

This is a debugging block

Preface First

This is a debugging block

Preface Second

This is a debugging block

Preface Third

This is a debugging block

Container voor tuinafval nodig?

Content

This is a debugging block

Een container nodig voor uw tuinafval?

Als u een container zoekt om uw tuinafval te verzamelen en te laten afvoeren, dan biedt JM Containers u messcherpe prijzen en een uitmuntende service. Bel ons op 0490 45 89 73 of mail naar info@jmcontainers.be en wij geven u meteen de totaalprijs voor het plaatsen en ophalen van een container met uw tuinafval. U krijgt de container tien dagen gratis in gebruik, nadien rekenen wij een minimale dagprijs aan.

Tal van particulieren doen regelmatig een beroep op ons voor een container om hun tuinafval te verzamelen bij de grote jaarlijkse opkuis van hun tuin of bij een heraanleg. Daarnaast werken we nauw samen met professionele tuinaannemers die op regelmatige basis een container huren voor het tuinafval van hun klanten. Zowel bedrijven als particulieren mogen vertrouwen op containers in onberispelijke staat en een stipte service.

Welke soort container voor uw tuinafval?

Afhankelijk van uw tuinproject bieden wij verschillende soorten containers die zowel in volume als type kunnen variëren. Qua volume hebben wij de volgende mogelijkheden: 10, 12, 20, 25 of 40m³. Op vlak van containertypes bieden wij gesloten containers, open containers of rolcontainers aan. Als u om welke reden ook een afwijkende containertype wenst met bijvoorbeeld een trap of laadplatform, dan maken wij voor u een afvalcontainer op maat. Voor onze open containers kunnen we op aanvraag een afdekzeil voorzien. 

U het tuinafval verzamelen, wij regelen de container

Wij bieden een full-service voor uw tuinafval. Op het afgesproken tijdstip plaatsen wij de container op de aangeduide locatie. Wanneer de container op de openbare weg staat, vraagt u vooraf de nodige vergunningen aan. Wij voorzien de veiligheidssignalisatie. Wanneer de container vol is, komen wij het tuinafval ophalen en verwerken we alles. Voor elk soort tuinafval kunt op ons rekenen.

Snel nood aan een container?

Ook als u dringend een container nodig heeft voor uw tuinafval helpen we u graag uit de nood. Bel voor uw prijs en de nodige afspraken naar 0490 45 89 73 of mail naar info@jmcontainers.be. Wanneer enigszins mogelijk kunnen wij de container nog op dezelfde dag plaatsen, anders zeker de dag nadien.

 

Postscript First

This is a debugging block

Postscript Second

This is a debugging block

Postscript Third

This is a debugging block

Postscript Fourth

This is a debugging block