Header First

This is a debugging block

Header Second

This is a debugging block

Preface First

This is a debugging block

Preface Second

This is a debugging block

Preface Third

This is a debugging block

De scherpste prijs voor een container om steenpuin af te voeren

Content

This is a debugging block

Wenst u een uiterst scherpe prijs voor een container om steenpuin af te voeren? Bel dan 0490 45 89 73 of mail naar info@jmcontainers.be. U krijgt meteen een onweerstaanbare prijs om per container uw steenpuin te verzamelen en te laten afvoeren. Deze prijs is inclusief transport, container en verwerking van steenpuin.

Zowel particulieren als bouwbedrijven genieten van een uiterst scherpe prijs om per container hun steenpuin te laten afvoeren. Bouwbedrijven die ons regelmatig of permanent inschakelen genieten van extra voordelige tarieven.

Om hoeveel puin gaat het?

Naast een scherpe prijs voor het afvoeren van steenpuin per container, hebben wij ook gegarandeerd de juiste container in huis. Afhankelijk van het verwachte volume bieden wij u containers aan van 10, 12, 20, 25 of 40m³.

Daarnaast hebben we verschillende types container, waaronder open containers, gesloten containers, rolcontainers of containers op maat. Wanneer nodig voorzien we een open container van een afdekzeil. Zo verplaatsen we de container in alle veiligheid zonder ladingverlies.

U bent in de beste handen!

Een keuze voor JM Containers betekent dat u ontlast wordt van alle zorgen. U geeft aan ons door waar en wanneer u een container voor steenpuin nodig hebt. U krijgt een prijs en beslist of u op dit aanbod wenst in te gaan. Vervolgens plaatsen wij de container. Deze mag tien dagen zonder enige meerkost blijven staan. Op het gewenste ogenblik halen wij de container weer op en verwerken we het steenpuin.

Alle soorten steenpuin

Alle soorten bouwafval zijn mogelijk: steen en betonpuin, gemengd bouw- en sloopafval, grond gemengd met steen en beton, asbestafval (golfplaten/leien/...), cellenbeton (Ytong),…

Dringend een container nodig?

Dankzij het grote aantal containers en een uitgebreid containerpark staan wij garant voor een uiterst snelle en flexibele service. Morgen een container nodig? Aarzel niet, contacteer ons.

Bel of mail ons

Bel 0490 45 89 73 of mail naar info@jmcontainers.be. U krijgt direct een heldere prijs, zonder verdere verrassingen.

Postscript First

This is a debugging block

Postscript Second

This is a debugging block

Postscript Third

This is a debugging block

Postscript Fourth

This is a debugging block