Header First

This is a debugging block

Header Second

This is a debugging block

Preface First

This is a debugging block

Preface Second

This is a debugging block

Preface Third

This is a debugging block

Een puincontainer huren? Schakel JM Containers in!

Content

This is a debugging block

Moet u dringend een puincontainer huren? Kies dan voor de snelle en flexibele totaalservice van JM Containers uit Berlaar, nabij Lier. Wij bieden een complete containerservice, inclusief transport en verwerking van het steenpuin. Voor het huren van een puincontainer krijgt u vooraf één heldere totaalprijs, zonder verdere verrassingen. Een puincontainer huren? Bel naar 0490 45 89 73 of stuur een mail naar info@jmcontainers.be.

Onder ons klantenbestand tellen we zowel particulieren als bedrijven die een puincontainer willen huren. Verschillende bouwbedrijven schakelen ons op permanente of frequente basis in voor het huren van een puincontainer bij al hun verbouwingswerken of renovatieprojecten.

Welke volumes aan steenpuin verwacht u?

JM Containers biedt voor elk volume de juiste container aan. U kan een puincontainer huren met een volume van 10, 12, 20, 25 of 40m³. Binnen elk volume bieden wij u de optie van zowel een open als een gesloten container.

Voor open containers voorzien we de mogelijkheid van een afdekzeil. Zo sluiten we uit dat er tijdens het transport steenpuin van de container valt. Wij beschikken over meer dan 100 containers, waardoor we elke vraag gericht kunnen beantwoorden.

Onze kracht: de totaalservice

JM Containers biedt een totaalservice voor het huren van een puincontainer. De container staat op het gewenste ogenblik op de gewenste plaats. Deze blijft vervolgens staan zolang u nodig hebt om deze te vullen. De eerste tien dagen betaalt u geen extra plaatsingskosten. Wanneer de container vol is, komen wij deze halen en bent u verlost van uw steenpuin.

Verschillende types bouwafval

Wij bieden een containerservice voor alle soorten afval. Binnen bouwafval zijn er nog verschillende mogelijkheden naast gewoon steen- en betonpuin: gemengd bouw- en sloopafval, asbestafval (golfplaten/leien/...), cellenbeton (Ytong),…

Een puincontainer huren?

Aarzel niet en contacteer ons. Wanneer nodig staat de container morgen al voor uw deur. Bel 0490 45 89 73 of mail info@jmcontainers.be. Wij geven u meteen een heldere totaalprijs.

Postscript First

This is a debugging block

Postscript Second

This is a debugging block

Postscript Third

This is a debugging block

Postscript Fourth

This is a debugging block