Header First

This is a debugging block

Header Second

This is a debugging block

Preface First

This is a debugging block

Preface Second

This is a debugging block

Preface Third

This is a debugging block

Groenafval container huren

Content

This is a debugging block

Een container huren voor uw groenafval?

Zoekt u een containerbedrijf om een container te huren voor de afvoer van uw groenafval? Contacteer JM Containers en u krijgt meteen een totaalprijs voor een all-in service. Bel naar 0490 45 89 73  of mail (info@jmcontainers.be). Het huren van een container voor groenafval omvat tien dagen gratis plaatsing. Nadien betaalt u een kleine meerprijs per dag.

Tal van particuliere tuinliefhebbers huren bij JM Containers eenmalig een container voor hun groenafval. Daarnaast werken we vast samen met verschillende tuinbouwbedrijven die vrijwel permanent of zeer regelmatig een container huren voor de afvoer van het groenafval van hun tuinprojecten. Elke soort klant mag rekenen op dezelfde kwaliteitsvolle service en onweerstaanbare totaalprijzen. Eén telefoontje en u weet meteen wat uw opdracht kost.

Een container huren voor elke hoeveelheid groenafval

Voor elke hoeveelheid groenafval kunt u bij ons een container huren. Wij beschikken over containers van verschillende volumes: 10, 12, 20, 25 of 40m³. Ook het containertype kan afhankelijk van uw behoeftes variëren: gesloten containers, open containers en rolcontainers. Wenst u een afvalcontainer op maat, bijvoorbeeld met een trap of laadplatform? Ook dit kan. Onze open containers voorzien we wanneer gewenst van een afdekzeil. 

U het groenafval inladen, wij doen de rest

Onze containerservice omvat alles. Wij zorgen voor het nodige transport. Zo plaatsen wij de container op het afgesproken moment op de afgesproken plaats, al dan niet uitgerust met de vereiste veiligheidssignalisatie. U kunt de container opvullen met groenafval tot aan de rand, nadien komen wij deze opnieuw ophalen. Wij verwerken het opgehaalde groenafval correct.

Huren van een container voor alle soorten groenafval

Welke soort groenafval u wenst af te voeren, speel geen rol. U kunt altijd op ons rekenen.

Hebt u snel een container nodig?

Snelheid vormt één van onze belangrijkste troeven. Bel vandaag nog naar 0490 45 89 73 of mail naar info@jmcontainers.be. Afhankelijk van de locatie en de soort container geven wij u meteen een heldere totaalprijs, zonder verdere verrassingen. Wanneer mogelijk leveren we de container nog dezelfde dag, anders zal het zeker voor de dag nadien zijn. Met onze meer dan honderd containers en uitgebreide transportmogelijkheden kunnen wij snel inspelen op onvoorziene omstandigheden.

Postscript First

This is a debugging block

Postscript Second

This is a debugging block

Postscript Third

This is a debugging block

Postscript Fourth

This is a debugging block