Header First

This is a debugging block

Header Second

This is a debugging block

Preface First

This is a debugging block

Preface Second

This is a debugging block

Preface Third

This is a debugging block

Nood aan een container voor afval in Vlaams-Brabant?

Content

This is a debugging block

Wilt u een container in Vlaams-Brabant voor het afvoeren van afval? Contacteer JM Containers uit Berlaar (bij Lier) voor een totaalservice. Wij plaatsen de container in Vlaams-Brabant waar en wanneer u wilt. U krijgt vooraf een heldere totaalprijs, inclusief transport en plaatsing voor tien dagen. Prijs weten? Bel 0490 45 89 73 of mail naar info@jmcontainers.be voor een prijsofferte.

Wij plaatsen zowel bij particulieren als bedrijven uit Vlaams-Brabant een container. Voor bedrijven hebben we aantrekkelijke voordelen wanneer ze in Vlaams-Brabant een container op frequente of permanente basis nodig hebben. Is uw container vol? Wij brengen meteen een nieuwe en nemen de volle container mee.

Altijd de juiste container

Wij zijn een gespecialiseerd containerbedrijf met meer dan honderd containers in voorraad. Dankzij ons uitgebreid voertuigenpark kunnen wij snel inspelen op bestellingen. Afhankelijk van uw noden bieden wij de juiste soort container aan:

Binnen de verschillende types hebben we elke container beschikbaar in het gewenst volume: 10, 12, 20, 25 of 40m³.Onze containers op maat rusten we volgens uw wensen uit met een trapconstructie of laadplateau.

Plaatsen, vullen, ophalen én verwerken

Wanneer u door ons een container laat plaatsen in Vlaams-Brabant, dan geniet u van een totaalservice. Op het afgesproken tijdstip plaatsen wij de container waar u wenst. U krijgt de tijd om deze te vullen met de besproken afvalsoorten. Zonder meerkost mag de container tien dagen blijven staan. Wanneer u het signaal geeft, komen wij de container opnieuw ophalen en verwerken we het afval.

Voor alle afvalsoorten

Alle afvalsoorten zijn mogelijk. Enkele voorbeelden: steen en betonpuin, gemengd bouw- en sloopafval, metaal, alle soorten verpakkingen (Bijvoorbeeld: harde plastiek, PVC,…), grond gemengd met steen en beton, houtafval, snoei- en groenafval, papier en karton, gemengd bedrijfsafval, asbestafval (golfplaten/leien,…),…

Dringend een container nodig in Vlaams-Brabant? Contacteer ons en we geven u meteen een prijs! Bel 0490 45 89 73 of mail info@jmcontainers.be.

Postscript First

This is a debugging block

Postscript Second

This is a debugging block

Postscript Third

This is a debugging block

Postscript Fourth

This is a debugging block