Header First

This is a debugging block

Header Second

This is a debugging block

Preface First

This is a debugging block

Preface Second

This is a debugging block

Preface Third

This is a debugging block

Verhuur van container voor bouwafval

Content

This is a debugging block

De scherpste prijzen voor een container om bouwafval af te voeren

Bij JM Containers uit Berlaar (nabij Lier) bent u verzekerd van de scherpste prijzen om bouwafval af te voeren met een container. Wij geven u vooraf een vaste totaalprijs. Zo weet u exact waar u aan toe bent. Deze prijs is inclusief de transport- en verwerkingskosten van het bouwafval. U betaalt voor de container de eerste tien dagen geen plaatsingskost.

Zowel een particulier die aan het verbouwen of renoveren gaat als een professionele bouwonderneming kunnen bij ons een container huren voor het afvoeren van bouwafval.

Voor hoeveel bouwafval hebt u een container nodig?

Wij bieden voor elk bouwproject de juiste oplossingen. Zo beschikken wij over containers van verschillende volumes:  10, 12, 20, 25 of 40m³. Ook voor het type container geniet u verschillende mogelijkheden:

Om het bouwafval met de container zonder ladingverlies af te voeren, hebt u voor open containers de optie op een afdekzeil.

Wij regelen alles!

Wanneer u JM Containers inschakelt voor het huren van een container van uw bouwafval, moet u zich geen zorgen meer maken. Wij plaatsen allereerst de container waar en wanneer u maar wenst. Bij een plaatsing op de openbare weg regelt u de nodige vergunningen, wij voorzien een correcte veiligheidssignalisatie op de container. De eerste tien dagen staat de container gratis, nadien rekenen we een kleine meerkost per dag aan. Na het vullen van de container met bouwafval halen we deze op en voeren we alles af.

Een container voor alle soorten bouwafval

  • Steen en betonpuin
  • Gemengd bouw- en sloopafval
  • Grond gemengd met steen en beton
  • Asbestafval (golfplaten/leien..)
  • Cellenbeton (Itong)
  • Metaal

Morgen al een container nodig?

Wij spelen bijzonder kort op de bal. Ook als u dringend een container nodig hebt voor uw bouwafval, regelen wij het nodige.

Bel nu!

Bel 0490 45 89 73 of stuur een mailtje naar info@jmcontainers.be. Wij geven u meteen een duidelijke totaalprijs.  

Postscript First

This is a debugging block

Postscript Second

This is a debugging block

Postscript Third

This is a debugging block

Postscript Fourth

This is a debugging block