Actief in Vlaanderen en Brussel

Totaalservice voor containerverhuur

JMC Containerverhuur maakt deel uit van de bedrijvengroep JB Construct. Naast containerverhuur zijn onze zusterbedrijven actief in betonwerken en in betonstaal. In totaal beschikken wij over een gemotiveerd team van een 50-tal medewerkers. Onze verhuurservice voor containers onderscheidt zich door de snelle service en uiterst scherpe prijzen. Het flexibel leveren en ophalen van de containers gebeurt met onze eigen transportvloot. 

Partner van tal van bedrijven

Tal van bedrijven vertrouwen op onze containerservice. Zo zijn we de vaste partner van bouwbedrijven, tuinaannemers, dakwerkers,… om stipt afvalcontainers te plaatsen en op te halen op hun werven. Ook vele bedrijven schakelen ons op lange termijn in voor het beheer van hun bedrijfscontainers. Daarnaast werken we voor particulieren in Vlaanderen en Brussel.

Vandaag besteld, morgen geleverd

Flexibiliteit is onze grootste troef. Dankzij onze grote aantallen containers en de eigen transportvloot spelen wij perfect in op last-minute vragen. Wanneer de hoog nood is, zorgen wij voor een gepaste oplossing.

Transparante en scherpe prijzen

Dankzij onze efficiënte interne organisatie werken wij aan uiterst scherpe prijzen. Vooraleer wij een container plaatsen, weet je vooraf exact wat deze service – inclusief verwerking van het afval – je gaat kosten.